Bethesda zveřejnila plány pro TESO
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bethesda zveřejnila plány pro TESO

Bethesda zveřejnila plány pro TESO

Filip Švácha

Filip Švácha

16. 1. 2019 10:29 3
Reklama

Když se v poslední době zmiňujeme o Bethesdě, píšeme hlavně o Falloutu 76, který plní internetové stránky zprávami o svých zřejmě nikdy neustávajících problémech. Nesmíme ale zapomenout, že Bethesda disponuje ještě jednou online hrou, na kterou se možná ve světle nedávných událostí tak trochu zapomnělo. Řeč je o rozhodně mnohem lépe přijatém The Elder Scrolls Online.

Abychom si taky trošku odpočinuli od Falloutu 76, studio oznámilo Season of the Dragon, což je plán pro přidávání nového obsahu do The Elder Scrolls Online pro celý následující rok. Do hry díky němu zavítá balíček dungeonů Wrathstone, nové povolání Necromancera a další zatím neoznámené dungeony. V rámci tohoto plánu je také připravena nejnovější expanze, která hráče zavede do Elsweyru, oblasti ze stařičkého The Elder Scrolls: Arena z roku 1994. Rozšíření Elsweyr by podle tvůrců mělo samo o sobě zabrat na 30 hodin herního času.

Skvělou zprávou je, že každý nováček bude moci Elsweyr hrát aniž by musel procházet už dříve vydaná DLC. To samé platí i pro zkušené borce, ti si budou moci založit zcela novou postavu Necromancera. Hráči budou mít za úkol oblast chránit proti drakům vedeným Kaalgrontiidem. Elsweyr dorazí na PC, PlayStation 4 a Xbox One 4. června 2019. Pokud jste hru ještě nezkusili, můžete si ji objednat na Xzone.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama