EA komentuje zrušení projektu Orca
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka EA komentuje zrušení projektu Orca

EA komentuje zrušení projektu Orca

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

17. 1. 2019 08:46
Reklama

Včera jsme přinesli informaci o tom, že se vedení EA rozhodlo zrušit projekt Orca, tedy open-world Star Wars hru, na níž pracoval tým EA Vancouver. O smutné zprávy se podělili lidé v těsné blízkosti vancouverského studia. EA bylo kontaktováno, zda se k situaci také nechce vyjádřit.

Komentář poskytl vydavatel pro server Variety: „Objevila se spekulace ohledně jednoho z našich Star Wars projektů. Jako přirozená součást kreativního procesu skvělá práce našeho týmu ve Vancouveru pokračuje a vyvine se v budoucí Star Wars obsah a hry. Jsme plně oddáni tvorbě nových Star Wars her, jsme nadšeni ze Star Wars Jedi: Fallen Order od Respawnu a o další informace o našich nových projektech se podělíme, až nastane ten správný čas.”

Vyjádření je typicky vágní a na zvěsti o zrušeném projektu vlastně vůbec nereaguje. Informaci od zdrojů serveru Kotaku nevyvrací, ale ani nepotvrzuje. Sluší se dodat, že projekt nebyl oficiální cestou oznámen.

Zatím není známo, co nakonec z práce vancouverského studia vznikne. O hře bychom se však mohli dozvědět relativně brzy, nový Star Wars titul chce mít EA hotový už v roce 2020. Na řadě je však Star Wars Jedi: Fallen Order.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama