Bungie mluví o budoucnosti Destiny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bungie mluví o budoucnosti Destiny

Bungie mluví o budoucnosti Destiny

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

18. 1. 2019 08:46 2
Reklama

V minulém týdnu překvapilo studio Bungie oznámením, že se rozchází s Activisionem. Osud značky Destiny je nyní pouze v jejich rukou, krom samotné výroby hry se nyní musí chopit také role publishera. Vypadá to, že budou mít v tomto roce plné ruce práce. Jaké mají plány?

Luke Smith se v nedlouhém příspěvku podělil o krátkou vizi do budoucna. V první řadě poděkoval Activisionu za to, že doručil Destiny k samotným hráčům. Zmiňuje se také o spřátelených studiích, s jejichž pomocí tvořili obsah do hry. Třeba studio High Moon, které spolupracovalo na rozšíření Forsaken, nebo Vicarious Vision pomáhající s portem na PC a s přídavkem Warmind.

Dále mluví o rozšíření Black Armory. Jeho uvedení bylo podle všeho pro tým hodnotnou zkušeností, v budoucnu chtějí novinky více optimalizovat, aby hladce navázaly. V přípravě slíbeného obsahu bude studio pokračovat, zde se nic nemění.

Smith mluví také o vzdálenější budoucnosti. Nezapomněl podotknout, že nyní mají osud značky pouze ve svých rukou. Vypadá to, že se pomalu začíná pracovat na pokračování. Velká část týmu je totiž zaměstnána vymýšlením nových „zážitků, nepřátel a nových možností jak hrát za Guardiana.”

Bude zajímavé sledovat, jak se studio zhostí povinností vydavatele. Možná se také brzy dočkáme oznámení třetího dílu. Destiny 2 je k dispozici také na Xzone.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama