For Honor vstupuje do třetí sezóny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka For Honor vstupuje do třetí sezóny

For Honor vstupuje do třetí sezóny

Filip Švácha

Filip Švácha

18. 1. 2019 09:03
Reklama

Pokud patříte mezi hráče, kteří ještě po třech letech zůstali věrni titulu For Honor, mohla by vás velmi zajímat následující zpráva. Ubisoft to totiž s podporou myslí opravdu vážně a nechce tuto hru nechat zapadnout. Ostatně podobně se stará i o další online záležitost v podobě Tom Clancy's Rainbow Six: Siege.

Pro tento rok si tvůrci připravili další čtyři hrdiny. Ukázku prvního z nich máme k dispozici právě teď. Vortiger the Black Prior je těžkooděnec a ke srážení svých nepřátel používá masivní štít. Nová postava do hry dorazí 7. února a zakoupíte ji za 15 000 bodů herní měny Steel. Tedy pokud ovšem nejste majiteli The For Honor Year 3 Pass, který vám postavu zpřístupní už 31. ledna. Pass vás vyjde na 30 dolarů a kromě přístupu ke všem čtyřem hrdinům dostanete 30 ti denní status šampiona, pět Scavenger beden a dva nové exkluzivní efekty Thunderbolt a Frightening.

Do hry také dorazí nová mapa pro režim Dominion s názvem Harbor. Ta bude k dispozici pro všechny 31. ledna. Kromě toho ještě dojde k úpravě Shugokiho, Warlorda a Peacekeepera. Na předváděcí ukázku se můžete podívat níže. Pokud jste tento titul ještě nevyzkoušeli a máte o něj zájem, objednávejte na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama