Souhrn trailerů k Mortal Kombat 11
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Souhrn trailerů k Mortal Kombat 11

Souhrn trailerů k Mortal Kombat 11

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

18. 1. 2019 09:28
Reklama

Na včerejší keynote si studio NetherRealm připravilo celou řadu výživných záběrů z dalšího pokračování série Mortal Kombat. Ve včerejší novince jsme si ukázali první trailer, po něm však na akci následovala celá řada dalších. Pojďme se na ně podívat.

Mnoho fanoušků se jistě těší na příběhovou kampaň. Těm udělá radost skutečnost, že se již nyní mohou podívat na prolog, který napoví, jakým směrem se vyprávění bude ubírat.

Kdekomu je však nějaký příběh úplně ukradený a těší se na brutální násilí, jímž je série pověstná. Tyto jedince zajisté potěší trailer zaměřený na fatality.

K dispozici je také video, v němž mohou zvědavci nahlédnout pod ruce samotných vývojářů. Ed Boon a jeho tým krátce povypráví, jak jedenáctý díl vznikal.

Objevila se také videa ke konkrétním postavám. V hlavní roli se předvedl třeba Geras. V traileru je předveden jeho styl boje a schopnost manipulovat s časem.

Ukázala se také policistka Sonya Blade. V tomto traileru se objevuje Ronda Rousey, profesionální MMA bojovnice, která odvážné policistce propůjčila svůj hlas.

Hra vychází 23. dubna na PC, Xbox One, PlayStation 4 a Nintendo Switch. Předobjednat si ji můžete na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama