Evropská sběratelka Dark Souls Trilogy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Evropská sběratelka Dark Souls Trilogy

Evropská sběratelka Dark Souls Trilogy

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

19. 1. 2019 10:41 13
Reklama

Od vydání remasteru prvního dílu populárních Dark Souls se stala celá série hratelná na moderních konzolích, což vydavatele Bandai Namco přivedlo k myšlence, vydat celou trilogii jako kolekci. Zatímco původně to vypadalo, že se kompilace s názvem Dark Souls Trilogy do Evropy vůbec nedostane, nakonec se přece jen dočkáme a nejen to. K dispozici bude i obsáhlá sběratelská edice.

Jejím obsahem budou samozřejmě všechny tři díly Dark Souls, včetně veškerých vydaných rozšíření. Kromě toho ale sběratelka obsahuje 34 cm vysokou, ručně malovanou sošku rytíře v "Elite Knight" setu, soundtrack s hudbou z celé série na 6 CD a obsáhlou 460 stránkovou příručku plnou map, detailů o nepřátelích a lokacích z každé z her.

Zatímco standartní edice se začne prodávat už 1. března, sběratelská edice bude k dispozici až na konci měsíce. Předobjednávky už byly spuštěny, takže pokud máte o kolekci zájem, pospěšte, tato edice je totiž striktně limitovaná na pouhé dva tisíce kusů. Cena byla stanovena na 500 eur, tedy téměř 13 tisíc korun, a bude dostupná ve verzi pro PC, PlayStation 4 i Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama