Resident Evil 2 možná dostane DLC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Resident Evil 2 možná dostane DLC

Resident Evil 2 možná dostane DLC

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

20. 1. 2019 15:06 10
Reklama

Resident Evil 2 vychází už příští týden a po ohlasech z nedávno vypuštěného dema je rozhodně na co se těšit. Kompletní přepracování hry do RE Enginu, na kterém poprvé běžel Resident Evil 7, ale objeví se třeba i v chystaném Devil May Cry 5, hře velice prospělo a vypadá skutečně skvěle. Samotným vydáním hry ale možná péče o Resident Evil 2 neskončí.

Už oproti původní hře z roku 1998 bude remake podstatně delší hrou, ale v Capcomu momentálně navíc zvažují možnost vydání rozšiřujícího obsahu formou DLC. V rozhovoru pro SaudiGamer to prozradili šéf vývoje Kazunori Kadoi a producent hry Jošiaki Hirabajaši. Žádné další upřesňující informace zatím nemáme, takže co by mohlo být obsahem rozšíření není v tuto chvíli jasné.

Vývojáři dále hovořili o přítomnosti easter eggů z předchozích her, včetně posledního Resident Evil 7. Ve hře by jich mělo být skutečně hodně, přesto se prý nováčci nemusejí obávat, že by byli o něco ochuzeni, ale dlouholetí fanoušci si to určitě užijí. Resident Evil 2 vyjde 25. ledna a k zakoupení je i na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama