I Best Buy řadí Death Stranding na letošek
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka I Best Buy řadí Death Stranding na letošek

I Best Buy řadí Death Stranding na letošek

David Plecháček

David Plecháček

21. 1. 2019 12:40 3
Reklama

V poslední novince jsme rekapitulovali, kdy a jak Kodžima a jeho tým narážel na to, že by Death Stranding mohlo vyjít ještě letos, a to samé bychom mohli udělat i teď. Není třeba – důležité je, že se až příliš zdrojů shodne na téže věci. A teď už jen stačí čekat, zda se bude celková mozaika pomalu dotvářet, nebo zda její pěknou strukturu někdo nezačne naopak ničit.

Zatím to spíše vypadá, že nikoliv, a že se veškeré informace, které známe, stanou základem, z něhož budeme vycházet. Nic není v rozporu s ničím, ať už jde o dřívější vyjádření samotného autora a zakladatele studia Kojima Productions, o vyjádření herců a daberů od Normana Reeduse po Troye Bakera, nebo o informace herních obchodů.

Přiznejme si, že jedním z nejviditelnějších vodítek byla informace pocházející od Walmartu, který se v minulosti (nechtěně) proslavil správností vlastních informací, které nedokázal dostatečně střežit. Jenže tentokrát to není kanadský Walmart, ale kanadský Best Buy, který na svých reklamních a marketingových předmětech má u Death Stranding rok 2019.

Jedna z fotografií konkrétně hráče nabádá k možnosti si hru předobjednat. Hru, která podle stejného předmětu má vyjít ještě letos. Jsme sice opatrní a víme, že „zaručeně pravá fotografie“ může být snadným falzifikátem, na druhou stranu není příliš důvodů nevěřit tomu, že by to tak vážně bylo. Nechme se překvapit a stále radši buďme příjemně překvapení, než následně zklamaní... Kdybychom si ale měli vsadit, která hra letos doprovodí Days Gone z chystaných exkluzivit, vsázeli bychom právě na Death Stranding.

Death Stranding si můžete nicméně předobjednat už i na Xzone.cz, nehledě na to, zda vyjde letos, nebo příští rok. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama