Adventura Heaven’s Vault přibližuje příběh
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Adventura Heaven’s Vault přibližuje příběh

Adventura Heaven’s Vault přibližuje příběh

Marek Selinger

Marek Selinger

24. 1. 2019 09:38 1
Reklama

V létě tomu bude již pět let, co naší pozornost poprvé upoutal menší indie titul 80 Days inspirující se ve slavném románu Julese Vernea. Ten se po mobilním debutu dočkal i verze pro osobní počítače, nicméně nás těší, že studio Inkle dále úspěšně pracuje na svém dalším projektu.

Tím je explorativní puzzle adventura Heaven’s Vault, ke které jsme se dočkali zbrusu nového traileru, jenž nám naznačuje, jakým směrem se bude ubírat příběh hry. Ujmeme se role archeoložky Aliyi Elasry a společně s naším robotickým společníkem Sixem budeme cestovat do starobylých i vesmírných míst, kde budeme objevovat tajemství dávných civilizací. Jak vidno, v Heaven’s Vault se dočkáme krom historické složky i trochu toho science-fiction. Aliya bude během putování spoléhat na své dějepisné znalosti při luštění různých hádanek a šifer, přičemž přijde do styku i s místními obyvateli, kteří ji na základě jejího chování buď pomůžou, nebo naopak se k ní otočí zády.

Heaven’s Vault vypadá přesně jako typ hry, který by se nám mohl líbit. Doufáme tedy, že vývojáři ze studia Inkle nás nezklamou a dočkáme další povedené hry z jejich dílny. Hra vyjde během letošního jara na PS4 a PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama