Strategie Wargroove vychází příští týden
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Strategie Wargroove vychází příští týden

Strategie Wargroove vychází příští týden

Martin Nahodil

Martin Nahodil

24. 1. 2019 11:07
Reklama

Novinka od studia Chucklefish, které se mimo jiné podepsalo například pod výborným Starboundem, má konečně datum vydání. Oznámení proběhlo v rámci představování nových indie titulů, které vyjdou pro Nintendo Switch. Krom něj se ale Wargroove chystá i na ostatní platformy.

Datum vydání tedy připadá na 1. února a hra se bude prodávat za 20 dolarů. Ve vyjádření od Chucklefish se můžete dočíst, že si na Wargroove dali opravdu záležet. “Wargoove je náš druhý interní projekt a s kvalitou našeho výtvoru a technickými úspěchy sami vidíme, že jsme se opravdu posunuli,” řekl zakladatel studia Finn Brice. “Uvědomili jsme si, že k úspěchu hry není potřeba nic menšího než ji tvořit s láskou. Doufáme, že na Wargroove budete nahlížet stejně pozitivně jako my.”

Je to první strategická hra od Chucklefish a v diskuzích se občas objevují obavy, jestli to bude na takové úrovni, jak jsme od tohoto studia zvyklí. Kdyby to náhodou nedopadlo, tak alespoň kvůli grafickému zpracování byste měli Wargroove věnovat pozornost.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama