PUBG Lite spouští v Thajsku betu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PUBG Lite spouští v Thajsku betu

PUBG Lite spouští v Thajsku betu

Filip Švácha

Filip Švácha

25. 1. 2019 11:09
Reklama

PUBG si zahrajete na PC, Xboxu One, PlayStationu 4 a dokonce i na mobilních telefonech. Co když ale hrajete na PC a máte slabší sestavu? Odpovědí by mělo být nové PUBG Lite, které bude free to play a také mnohem benevolentnější k vašemu hardwaru. PUBG Lite je momentálně v otevřené betě a je dostupné pouze v Thajsku.

Kromě toho ale studio naznačuje, že by se titul měl podívat i do jiných končin světa, ale je velmi možné, že tím myslí pouze asijský trh. Každopádně tento beta-test by jim měl pomoci v rozhodování, co bude s PUBG Lite do budoucna. Hra obsahuje základní mapu Erangel a Miramar. Krom toho je k dispozici i tréninkový režim. Tým říká, že hráči nebudou ochuzeni o nic z toho, co k této hře patří, takže půjde klasicky o souboj stovky rivalů.

PUBG Corporation se tedy snaží proniknout na trh s free to play hrami a je to pochopitelné, neboť zvláště v Asii je tento styl hraní velmi populární. Uvidíme, jak se tento experiment nakonec vydaří a třeba se v budoucnu dočkáme také nějaké verze pro Evropu. Pokud ale prahnete po standardnějším zážitku, můžete si základní verzi PUBG objednat na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama