Význam motorky v traileru k Days Gone
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Význam motorky v traileru k Days Gone

Význam motorky v traileru k Days Gone

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

25. 1. 2019 05:59 1
Reklama

Koncem dubna přijde chvíle, kdy Deacon St. John konečně osedlá milovanou motorku a vyjede na průzkum zbídačeného světa Days Gone. U železného oře se dnes na chvíli pozastavíme. Nový trailer totiž podtrhává jeho význam. A jak už jistě tušíte, pro přežití v nehostinném světě bude pojízdná motorka zcela zásadní.

I motorka má své potřeby. Vyznačuje se například velkou žízní, kvalitním palivem nepohrdne. Pokud ho nebude mít v dostatečném množství, zůstane trucovat uprostřed silnice. Hráč v tu chvíli musí sebrat kanistr a vydat se k nebližší čerpací stanici, což je velmi nebezpečná výprava. Benzín je totiž ceněná komodita, k pumpám má namířeno kdejaký gauner.

Motorka se na rozbitých cestách může poškodit. Je potřeba neustále hlídat technický stav. Sem tam utáhnout pár šroubů, případně zakoupit lepší součástky a vylepšit tak odolnost stroje. Lehký tuning může zlepšit také rychlost, což se náramně hodí, když je potřeba někomu rychle ujet, nebo naopak někoho rychle dohnat.

Ve videu jsou vidět také nouzová nocoviště, kde lze složit hlavu a nabrat sílu před dalším úkolem. Tím může být třeba čistka nejbližší zamořené zóny. Ve světě jich je celá řada. Pokud se podaří zónu vyčistit, zpřístupní si hráč nové cesty pro fast travel.

Video zdůrazňuje, že svět Days Gone je sakra nebezpečný a hráče se neustále snaží dostat na lopatky. Pokud se ale bude dostatečně starat o svou motorku, má šanci přežít. Days Gone vychází 26. dubna. Hru si můžete předobjednat na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama