Wargroove bude podporovat cross-play
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Wargroove bude podporovat cross-play

Wargroove bude podporovat cross-play

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

27. 1. 2019 17:41
Reklama

Her, které by plně podporovaly cross-play napříč všemi platformami je zatím jako šafránu. Z velké části z toho můžeme vinit Sony, která se tomuto trendu dlouho bránila, ale i tenhle ledovec jednou roztaje a například Rocket League si už zahrajete s přáteli na libovolné konzoli nebo PC. Do tohoto nepříliš početného klubu se pokusí dostat i Wargroove, ale vše nakonec opět bude záviset na Sony.

Strategie Wargroove od stuidia Chucklefish totiž vychází už 1. února a hned v den vydání nabídne propojení mezi hráči na PC, Xboxu One a Switchi. Jak to ale bude na PlayStationu 4, zatím nevíme. Hra se na tuto platformu v každém případě v budoucnu chystá, o cross-play ale zatím nepadlo ani slovo. Bude tedy zajímavé sledovat, jestli bude Sony zase trhat partu nebo se s vývojáři dokáží dohodnout.

Menšímu indie titulu jako je právě Wargroove by spojení fanouškovské základny napříč jednotlivými verzemi rozhodně prospělo. Hra nabídne jak lokální, tak i online multiplayer až pro čtyři hráče, což sice není mnoho, ale matchmaking není nic jednoduchého a rozhodně prospěje, když je možné vybírat z většího počtu uživatelů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama