Jump Force v traileru přibližuje příběh
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jump Force v traileru přibližuje příběh

Jump Force v traileru přibližuje příběh

Martin Nahodil

Martin Nahodil

28. 1. 2019 12:06 3
Reklama

Po několika oznámeních přírůstků nových postav se pozornost v Jump Force zase jednou obrátila směrem k příběhu. I když jde o docela obyčejnou bojovku, tak příběhově by na tom nemusela být vůbec špatně. Spolupracují na něm totiž i taková jména jako je Akira Torijama, tvůrce série Dragon Ball.

V zásadě jde o to zachránit svět. Jump World se z ničeho nic spojil s naší realitou a krom hrdinů z nejrůznějších sérií z portfolia Shonen Jumpu, se sem dostali také záporáci. Každým dnem devastují Zemi stále víc a víc. Musí se jim tedy postavit skupina hrdinů - Jump Force. Tu vede Glover, kterého můžete znát z Dragon Ballu. Krom postav z dalších známých sérií jako je Naruto, One Piece nebo Bleach, se na scéně objeví také novější tváře. Kupříkladu Asta z Black Cloveru nebo Deku z Boku no Hero Academia.

Do týmu se ale také přidá úplný nováček. Sami si můžete vytvořit vlastní postavu a může se naučit schopnosti, které velmi dobře znáte ze slavných manga sérií. Nebude tedy problém, abyste ve svém repertoáru měli Rasengan a Kamehamehu najednou. Podobné hrátky s vlastní postavou se objevili v poslední Naruto hře s podtitulem Shinobi Striker, se kterou to ale moc dobře nedopadlo. Doufáme, že Jump Force si povede lépe.

Hra vychází už 15. února a můžete si ji předobjednat na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama