Fallout 76 dostane v březnu PvE obsah
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fallout 76 dostane v březnu PvE obsah

Fallout 76 dostane v březnu PvE obsah

Martin Nahodil

Martin Nahodil

29. 1. 2019 12:48
Reklama

Minulý týden Bethesda oznámila, že do Falloutu 76 míří nový obsah. Konkrétně šlo o představení Survival módu, který se bude zaměřovat spíše na PvP souboje. Komunitní manažer Bethesdy ale na redditu prozradil, že zhruba ve stejnou dobu přijde do hry i nový PvE obsah.

“Jsme si vědomi toho, že spousta z vás by chtěla více PvE obsahu. I když nemůžu říct nic konkrétního, tak prozradím, že Survival mód nebude jediná novinka, která v průběhu března do Falloutu přibyde.” Je tedy stále otázkou, jestli je tím myšleno nějaké větší rozšíření nebo jen drobnosti. Reakce na to jsou dosti smíšené. Ani se není čemu divit, když se v poslední době kolem Falloutu děje tolik negativních událostí.

Většinu hráčů spíše překvapilo, že přijde do hry nový mód, než že by je to potěšilo. Logicky by totiž dávalo smysl, aby nejdřív opravili všechno tak, aby to fungovalo správně a až následně mohou přidávat něco nového. Obáváme se, že ani v případě Survival módu to nebude žádný med. V březnu totiž vyjde jen jeho betaverze, takže to s ním může dopadnout všelijak.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama