Remake Resident Evilu 2 si vede výborně
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Remake Resident Evilu 2 si vede výborně

Remake Resident Evilu 2 si vede výborně

Martin Nahodil

Martin Nahodil

29. 1. 2019 08:50 19
Reklama

Ještě to není ani týden, co vyšel remake druhého Resident Evilu a hra už má parádní čísla. Za těch pár dní bylo rozesláno do celého světa přes 3 miliony kopií. Sice to neznamená, že se každá z nich prodala, ale očividně je po nich dost velká poptávka. Spolu s tím Capcom oznámil, že celkově má značka Resident Evil na kontě 88 milionů prodaných kusů.

Série už je tady s námi od roku 1996 a zatím poslední díl dle nových informací prodal 6 milionů kusů. Předpokládá se, že remake Resident Evilu 2 toto číslo překoná. Například v rámci Steamu je remake populárnější, než byl při vydání Resident Evil 7.

Původní Resident Evil 2 ve své době prodal téměř 5 milionů kopií. Podobného čísla remake dosáhl už v rámci 1-Shot dema. Capcom v jejich nejnovější počin vkládá velkou důvěru. Nebylo by ale také od věci alespoň naznačit, jestli se chystá i nějaký další remake. Pokud by ho totiž dělali stejným způsobem, tak by měl bezesporu úspěch bez ohledu na to, který díl by přepracovali. Co byste si v novém kabátku přáli vidět tentokrát?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama