One Piece: WS představuje novinky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka One Piece: WS představuje novinky

One Piece: WS představuje novinky

Martin Nahodil

Martin Nahodil

30. 1. 2019 10:39 1
Reklama

V posledním týdnu se docela roztrhl pytel se hrami, které se inspirovaly slavnými anime a manga sériemi. Tentokrát se o novinky podělili vývojáři nové herní adaptace One Piece s podtitulem World Seeker. Jednou z nich je například nový systém pirátské karmy. Podle toho, pro které frakce a postavy bude Luffy, hlavní hrdina, plnit mise, se budou zpřístupňovat unikátní cutscény a nové mise.

Jelikož se jedná o záležitost s otevřeným světem, tak je potřeba, aby v něm bylo co dělat. K tomu alespoň trochu pomůže nově představený Treasure Hunt. Skrz mise se budete dostávat k mapám pokladů, které vás postupně provedou po Jail Islandu, kde se bude odehrávat celý příběh.

K tomu ještě byla představena nová lokace společně s postavou. Podíváme se i na Skypii, zemi v oblacích, kterou Slamáci navštívili už dříve. Novou postavou je Trafalgar D. Law, který stejně jako Luffy patří do “nejhorší generace pirátů”. Nejednou spolu spojili síly, takže je docela dobře možné, že i v rámci tohoto příběhu budou stát bok po boku.

One Piece World Seeker vychází 15. března na PC, Xbox One a PlayStation 4 a předobjednat si ho můžete na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama