Bioware mění pohyb ve Fort Tarsis
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bioware mění pohyb ve Fort Tarsis

Bioware mění pohyb ve Fort Tarsis

Filip Švácha

Filip Švácha

30. 1. 2019 11:45 26
Reklama

To, že VIP demo dlouho očekávané RPG akce Anthem, které proběhlo tento víkend, nebylo pro spoustu hráčů zas tak moc VIP, když ani nebyli schopni se do hry připojit, je jedním z neduhů celého projektu. Můžeme jedině doufat, že Bioware do vydání stihne většinu těchto problémů opravit. Sami autoři tvrdili, že názory hráčů poslouchají a pracují na nápravě.

Nekonečné načítání a pády serverů ale nebyly ty jediné problémy, které fanoušky o víkendu trápily. Kromě množství bugů spoustě lidí vadilo, že pohyb po základně Fort Tarsis je až moc pomalý. Na tomto místě, kde se potkáváte s dalšími postavami a přijímáte nové úkoly, totiž není možné běhat. Tvůrci prý chtěli, aby se hráči na základně cítili jako lidé v kontrastu s tím, když jsou v divočině, kde mají díky oblekům Javelin v podstatě nadpřirozené schopnosti.

„Chceme, abyste se cítili, jakože se procházíte. Když se podíváte na většinu her, tak v nich neustále někam běháte. Pro ty chvíle, kdy se pohybujete mimo základnu, jsme vám dali jet pack, abyste si připadali jako Iron Man, ale na základně jste jen člověk,“ dodává k tématu producent Mark Darrah.

To je všechno hezké, ale přeci jen ve Fort Tarsis asi každý z hráčů stráví enormní množství času, takže je pochopitelné, že všichni nejsou spokojeni s tím, že bychom se po této oblasti mohli jen loudat. Naštěstí vývojáři opravdu poslouchají názory svých příznivců, a tak v plné hře už bude možné v domácím hubu běhat. Pokud jste tak ještě neučinili, můžete si přečíst redakční dojmy z VIP dema, popřípadě hru rovnou předobjednat na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama