Dauntless se pojí s Epic Games Storem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dauntless se pojí s Epic Games Storem

Dauntless se pojí s Epic Games Storem

Filip Švácha

Filip Švácha

1. 2. 2019 13:10 43
Reklama

Bývalí zaměstnanci Bioware, Capcomu a Riot Games se svým studiem Phoenix Labs už loni v květnu vypustili otevřenou betu Monster Hunteru podobné hře Dauntless. V ní se společně se svými kamarády vypravíte na lov roztodivných nestvůr. Vývojáři se ale rozhodli spojit všechny dosavadní hráčské účty s Epic Games Storem.

V praxi to bude znamenat, že abyste v hraní mohli pokračovat, budete si muset vytvořit účet na Epic Games. Pokud účet nemáte, hra vás požádá, abyste se začlenili do procesu, který váš stávající účet změní. Jestliže už členem Epic Games jste, tak budete nuceni tyto účty propojit ručně na stránkách hry. Podle vývojářů by k tomuto kroku mělo dojít co nejdříve.

Ničeho se ale nebojte, veškerý dosažený postup vám zůstane a bude k novému účtu přiřazen. Je nutné dodat, že pokud z nějakého důvodu nechcete Epic Games Store používat, budete mít s hraním Dauntless utrum. „Změna účtů je jediný způsob, jak zajistit, aby se po vydání na konzolích a v Epic Games Storu, zachoval veškerý vámi dosažený postup“, píšou k tomu tvůrci.  

Zdá se, že tento krok je pro Epic Games Store dalším malým vítězstvím v pomyslné válce mezi nimi a Steamem. Vždyť za poslední dobu jsme se dozvěděli, že i tak velké tituly jako je The Divison 2, či Metro: Exodus, budou exkluzivně dostupné pouze na Steamu. V tomto případě je ale možné, že spolupráci vyhledalo samo studio Phoenix Labs, protože jedním z hlavních plánů týmu je při přechodu na konzole umožnit cross-play. To je zajímavé především v kontextu s oznámením Epic Games, které dalo zcela zdarma k dispozici nástroje, jež používalo při vytváření cross-playe ve Fortnite. Vydání je na PlayStationu 4, Xboxu One a PC stanoveno na duben letošního roku, verze pro mobilní telefony a Nintendo Switch by pak měly být k dostupné před jeho koncem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama