Groundhog Day vyjde letos na VR
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Groundhog Day vyjde letos na VR

Groundhog Day vyjde letos na VR

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

3. 2. 2019 15:22
Reklama

Na Hromnice o den více je název filmu z roku 1993, kde se Bill Murray v hlavní roli vydává do pensylvánského městečka Punxsutawney, aby byl svědkem tradice, kde svišť Phil pravidelně předpovídá brzký příchod jara. Rutinní cesta se ovšem pro hlavního hrdinu poněkud zkomplikuje tím, že po probuzení dalšího dne začne ten předchozí prožívat znovu a pořád dokola.

Do této role se o 26 let později budete moci převtělit i vy, protože Groundhog Day: Like Father Like Son, bude právě na tento film navazovat formou hry pro virtuální realitu. Hlavní postavou bude Phil Connors Jr., syn postavy z původního filmu a jmenovec populárního sviště, který se zamotá do časové smyčky stejně, jako kdysi jeho otec.

Za hrou stojí studio Tequila Works, španělský tým, kterému v roce 2017 vyšla pochmurná adventura Rime, ale ve stejném roce vytvořili i jejich první hru pro VR – The Invisible Hours. Žánrově půjde opět o adventuru s občasným řešením puzzlů a hráči se mohou těšit na zhruba osm hodin hratelnosti. Jestli se Philovi podaří smyčku přerušit bychom se měli dozvědět ještě letos, kdy hra vyjde na PlayStation VR, HTC Vive a Oculus Rift.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama