Rok 2018 byl pro Capcom skvělý
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rok 2018 byl pro Capcom skvělý

Rok 2018 byl pro Capcom skvělý

Filip Švácha

Filip Švácha

4. 2. 2019 14:23 3
Reklama

Capcomu se v roce 2018 dařilo. Po pár slabších letech, kdy ani velké tituly v podobě Resident Evilu 7 a Street Fighteru V nesplnily očekávání firmy, se týmu podařilo zabodovat se hrou Monster Hunter: World. Té se v minulém roce podařilo vyexpedovat přes deset milionů kopií, což je v historii Capcomu poprvé, co k tomu došlo. Lví podíl na tom určitě má i to, že Monster Hunter: World je prvním dílem série, který se podíval i na PC.

Z finanční zprávy, kterou můžete podrobně prostudovat zde, je patrné, že oproti minulému roku, došlo k nárůstu provozních příjmů o 92%. Kromě Monster Hunter: World ale Capcom tento rok vydal ještě další úspěšné hry. Jedná se především o Street Fighter 30th Anniversary Collection a Mega Mana 11. Kromě toho špatně se neprodávala ani exkluzivita pro Switch s názvem Monster Hunter Generations Utimate.

Navíc Capcom ani do nového roku nevstoupil vůbec špatně. Remake Residentu Evil 2 je na Steamu třikrát populárnější, než poslední díl Resident Evil 7. Dále pro nás ve studiu mají připravené rozšíření do Monster Hunter: World, které určitě spousta hráčů vyhlíží. Update Iceborne by měl dorazit někdy letos na podzim a do hry přinese spoustu zmrzlých lokací a k nim odpovídajících příšer. Jak to tak vypadá, v letošním roce bude Capcom opět při síle.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama