Jaké nebezpečí čeká ve světě Days Gone
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jaké nebezpečí čeká ve světě Days Gone

Jaké nebezpečí čeká ve světě Days Gone

David Plecháček

David Plecháček

6. 2. 2019 11:10 5
Reklama

Leon Kennedy nebo Claire Redfieldová nejsou jediní, kteří musí mít letos pevnou ruku a cit pro střelbu mezi oči stvůr, které je chtějí sežrat zaživa. I Deacon St. John se musí připravit na to, že čas od času nepůjde pro několik ran daleko. Jen v jeho případě bude dav krvelačných mrtvoláků poněkud početnější, i u něj ale platí, že s nimi bude bojovat o holé přežití.

Days Gone vychází sice až za dva měsíce, tedy dva měsíce později, než bylo původně v plánu, ale studio Bend se už teď snaží vyvolat v hráčích zájem. Nové video se soustředí na hordy nemrtvých. „Hibernují, chodí pít, migrují a především jedí,“ říká video. Většinou se pokouší sežrat nás, abychom věci uvedli na pravou míru.

Nemrtvých je několik druhů. Swarmeři, jak jejich název napovídá, nejsou samotáři. Po světě se pohybují ve skupinkách, relativně často jsou ale také součástí hord. Zombie „newts“ se do vás pustí jen tehdy, když je Deacon oslabený, případně když jim narušíte jejich území. Nepříjemní jsou i screameři, kteří vydávají hlasité zvuky, čímž přilákají pozornost i celého stáda nemrtvých, které může být poblíž. No a pokud se dostanete do rukou breakera, jste podle Deacona nahraní.

„Klíčem k přežití jsou zbraně a všechny dovednosti,“ říká video. Od multifunkční kuše, přes zbraně padlých nepřátel nebo lepší výbavu zakoupenou v táborech přeživších, až po baseballovou pálku a jiné zbraně na blízko, vše má v tomto divokém světě své místo. „Jejich výroba a opravování je tak naprosto esenciální.“

Rada na závěr? Do menších skupin se můžete pustit bez okolků, u těch větších stoprocentně platí „Žij dnes, bojuj zítra“. Přežijete i vy? Days Gone vychází na PlayStationu 4 26. dubna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama