Kabal a D’Vorah potvrzeni pro MK 11
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kabal a D’Vorah potvrzeni pro MK 11

Kabal a D’Vorah potvrzeni pro MK 11

Martin Nahodil

Martin Nahodil

6. 2. 2019 09:09 3
Reklama

Pomalu se nám začíná soupiska nového dílu ze série Mortal Kombat pěkně rozrůstat. Minulý týden se svého představení dočkal Kano, který je se sérií už od jejích začátků. Dnes se přidává další starý známý, který v minulém díle chyběl, spolu s nováčkem z Mortal Kombatu X. Přivítejte Kabala a D’Vorah.

Komunita je nadšená hlavně z Kabala. Ze zveřejněné ukázky je vidět, že si stále drží svůj tradiční bojový styl založený na rychlosti a nesmí chybět ani dvojice jeho čepelí. Premiéru měl už ve třetím díle Mortal Kombatu, takže je jasné, že za tu dobu už si pár fanoušků získal.

Představení D’Vorah proběhlo při vydání nového Inside Xbox. V tomhle případě jsme nedostali videoukázku, ale jelikož je to relativně nová postava, tak je pravděpodobné, že se toho v její hratelnosti moc nezmění.

Kabal a D’Vorah potvrzeni pro MK 11
i Zdroj: Hrej.cz

Stále zatím nevíme, kolik bude mít ve finále nový Mortal Kombat hratelných postav. Dost jich stále zůstává neodhalených. Rozhodně bychom se ale nezlobili, kdyby se na scéně objevil Rain, Noob Saibot nebo třeba Shang Tsung.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama