Vývojáři Warface se oddělují od Cryteku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vývojáři Warface se oddělují od Cryteku

Vývojáři Warface se oddělují od Cryteku

Martin Nahodil

Martin Nahodil

7. 2. 2019 11:48 2
Reklama

S Crytekem je to v posledních letech jako na horské dráze. Chvíli slýcháme o tom, jak se jim výborně daří a za pár měsíců je hned všechno jinak. Tentokrát se nová zpráva týká odloučení vývojářského týmu, který pracuje na free-to-play střílečce Warface. Rozhodli se, že si založí vlastní studio jménem Blackwood Games.

“Je to velmi těžké rozhodnutí opustit Crytek po všech těch letech, ale někdy prostě potřebujete změnu, abyste se mohli posunout dál,” řekl kreativní ředitel Michael Khaimzon, který nově založené studio povede. “Je důležité soustředit se na vývoj Warface tak, jak to očekávají jeho fanoušci. Zachovali jsme vývojářský tým kompletní, a to nám pomůže, abychom dosáhli svých představ.”

Je to už šest let, co si můžete Warface zahrát. Mezi free-to-play hrami se stále těší docela slušné popularitě a není to zase tak dávno, co vyšla i ve verzi pro konzole. Crytek prý každopádně stále bude v kontaktu s vývojáři. Jeho CEO Avni Yerli řekl, že se ale hlavně budou soustředit na jejich klíčové značky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama