Na Dragon's Dogma se nezapomnělo
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na Dragon's Dogma se nezapomnělo

Na Dragon's Dogma se nezapomnělo

Filip Švácha

Filip Švácha

8. 2. 2019 10:35
Reklama

S titulem Dragon's Dogma jste se mohli poprvé setkat už na PlayStationu 3 a Xboxu 360, kde hra v roce 2012 vyšla. Od té doby na trh dorazilo hned několik vylepšených verzí a Dragon's Dogma nakonec postupně zavítalo i na Microsoft Windows, PlayStation 4 a Xbox One. Letos v dubnu má dokonce dorazit i na Nintendo Switch.

Za tu dobu si titul vybudoval věrnou fanouškovskou základnu, která si pochopitelně říká, jestli někdy vyjde pokračování. Podle všeho to vypadá, že k tomu mohlo velice snadno dojít, pokud by neexistoval Devil May Cry 5. Hideaki Itsuno, který je hlavní myslí stojící za sérií Devil May Cry i hrou Dragon's  Dogma, se pro server VG27/7 vyjádřil ke vzniku nejnovějšího dílu Devil May Cry.

„Když přišla debata na téma, co budeme dělat dál, šel jsem za Kenzem Tsujimotem (zakladatel Capcomu)a řekl jsem mu, že bych chtěl buď udělat Devil May Cry 5, nebo Dragon's  Dogma 2. On řekl, že mám udělat, co chci já. Tak jsem se rozhodl, že udělám Devil May Cry 5 a šli jsme do toho,“ pověděl tomu Itsuno.

Dalo by se tedy tvrdit, že o pokračování Dragon's  Dogma se ve firmě alespoň přemýšlí a sám Itsuno tuto myšlenku určitě nezavrhuje. Je velmi pravděpodobné, že jeho přištím projektem bude právě další díl tohoto akčního RPG. Ovšem jeho vydání určitě neočekávejme v nějaké brzké době.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama