Co plánuje Respawn s Apex Legends?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Co plánuje Respawn s Apex Legends?

Co plánuje Respawn s Apex Legends?

Filip Švácha

Filip Švácha

11. 2. 2019 12:31 8
Reklama

Příznivci celkem nového žánru battle royale mají poslední dobou žně. K dispozici je spousta různých variant, vždyť už i velká studia jako je EA a Activision Blizzard si tuto příležitost nechtěly nechat ujít a v jejich hrách se tento režim objevuje. Úspěch titulů jako je Fortnite a PUBG také zaznamenali tvůrci Titanfallu v Respawn Entertainment, protože to není tak dávno, co vydali svoji free to play variaci na battle royale Apex Legends. V Electronic Arts tomuto žánru zřejmě hodně věří.

A mají dobrý důvod, protože hru si už od vydání vyzkoušelo už deset milionů hráčů. Otázkou tedy je, co mají vývojáři s titulem v plánu dál. Odpovědí by mohla být informace, ke které se dostal jeden hráč Fortnite ShinnaBR. Díval se totiž do souborů Apex Legends a zjistil, že se v nich vyskytují zmínky o režimu pro jednoho a režimu pro dva hráče. Do hry by také měly dorazit hodnocené zápasy.

Je na místě říci, že k tomuto tématu zatím k žádnému oficiálnímu vyjádření ze strany Respawnu či EA nedošlo. Ve hře je možné hrát pouze ve třech, protože autoři ji koncipovali jako týmovou. Každá z postav má specifické schopnosti a jistí hrdinové by v režimu pro jednoho hráče byli hrozně slabí. Uvidíme tedy, jestli se tým pustí do změny konceptu. Mimo to je hra úspěšná i na Twitchi, kde se momentálně nachází na druhém místě sledovanosti hned za megahitem Fortnite.

Sami autoři se ale podělili o něco mnohem oficiálnějšího. Rok 2019 plánují rozdělit do čtyř sezón, přičemž každá z nich by měla trvat přibližně tři měsíce. Zatím neznáme přesné datum spuštění, ale první z nich by měla být k dispozici v březnu a do hry přinese battle pass. Jeho cena zatím nebyla určena, nicméně jeho majitelé budou mít přístup k exkluzivním skinům. Ničeho se však nebojte, nepůjde o nic, co by mělo ovlivnit hratelnost. Každá další, včetně té první, pak hráčům zpřístupní nové zbraně, vybavení a hrdinu. Autoři plánují hru podporovat až deset let, tak uvidíme, jak jim to půjde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama