Vývoj Darksiders 3 se zaplatil, říká THQ
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vývoj Darksiders 3 se zaplatil, říká THQ

Vývoj Darksiders 3 se zaplatil, říká THQ

David Plecháček

David Plecháček

13. 2. 2019 13:16 1
Reklama

THQ Nordic si dnes vyhradilo den na nejrůznější oznámení. Žádné už nepřebije akvizici tuzemského studia Warhorse s Danem Vávrou a dalšími, kteří společně vytvořili Kingdom Come. Na druhou stranu nemusí být pro hráče méně zajímavá. Jedno z nich hovoří o výsledcích posledního kvartálu, jmenovitě však vyzdvihuje třetí Darksiders.

Jak si série povede po relativně kladně přijatých a poměrně populárních dvou dílů byla záhada, kterou rozluštila až recenze Davida Rozsívala. Svět přijal novinku rozpačitě, ale postupné odhalování herních mechanismů a principů z ní udělalo pro někoho nadmíru zajímavý projekt, do kterého po vydání s chutí investoval a nelitoval.

Takových hráčů se ve výsledku našlo poměrně dost, neboť THQ tvrdí, že v posledním finančním kvartálu se vývoj hry zaplatil a od teď už je projekt jen výdělečný. „Příjem THQ Nordic se v posledních měsících zvýšil největším dílem díky vydání Darksiders 3. Hra si vedla podle očekávání a během čtvrtletí se nám vrátily veškeré investice do vývoje a marketingu,“ stojí v prohlášení společnosti.

Vedení zároveň říká, že letos se chystá vydat ještě několik DLC, které dopřejí titulu s Fury v hlavní roli další boost. „Darksiders zůstávají jednou z našich nejdůležitějších značek,“ zní sebevědomě z vídeňské centrály. Přesná čísla ale bohužel neznáme, stejně tak si musíme počkat, jakým směrem se rozšíření vydají. Když nic, tak se jedná alespoň o příslib, že se dříve či později opravdu dočkáme čtvrtého dílu se čtvrtým jezdcem apokalypsy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama