Siege ukazuje dva nové operátory
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Siege ukazuje dva nové operátory

Siege ukazuje dva nové operátory

Filip Švácha

Filip Švácha

15. 2. 2019 14:05
Reklama

Ubisoft ještě před vyvrcholením turnaje Six Invitational, kde má dojít ke kompletnímu představení DLC Burnt Horizon, zveřejnil video ukazující dva nové operátory z Austrálie, kterými jsou Tori “Gridlock” Tallyo Fairous a Max “Mozzie” Goos. Jde o členy speciální australské jednotky SASR a do hry přinesou hned několik novinek.

Gridlock je holka z farmy pocházející z Queenslandu a bude mít k dispozici pasti „ Trax Stingers“, pomocí kterých bude moci lépe kontrolovat okolní prostory. Mozzie má naopak po ruce kuši, se kterou bude vystřelovat „škůdce“ a bude díky nim narušovat snahu protihráčů získat nějaké informace o nepříteli. „Jsou tu proto, aby se svým unikátním smyslem pro humor a dobrou náladou přinesli do hry svěží vítr, což je přesně to, co titul potřeboval,“ říká k tomu Ubisoft.

Bohužel je to zatím jen teaser, a tak si skutečně budeme muset počkat až na závěr už zmíněného klání Six Invitational, které se bude konat už pozítří 17. února v Motrealu. Můžete si ale pomocí něj udělat alespoň základní obrázek o tom, co nám tito operátoři přinesou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama