V MK 11 se objeví také nemrtvá Jade
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V MK 11 se objeví také nemrtvá Jade

V MK 11 se objeví také nemrtvá Jade

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

15. 2. 2019 10:43 3
Reklama

Minulý týden jsme psali o uniklém seznamu achievmentů ze hry Mortal Kombat 11, na jehož základě fanoušci odtušili další postavy, s nimiž by se v dalším díle mohli setkat. V seznamu figurovala také Jade. A ta je nyní oficiálně potvrzena.

Jade je pověstná svou rychlostí. Nejraději útočí speciální bojovou holí, rozumí si také s ostrými noži. Její nezvykle nezdravá barva má svůj důvod. Jade se naposledy ukázala v Mortal Kombat 9, tam ještě patřila mezi živé. Bohužel si pro ni přišla smrt. Nicméně ani poté jí nebylo dopřáno zaslouženého odpočinku a v chystaném díle se vrací jako nemrtvá.

V traileru níže je vidět, že jde stále o nebezpečného protivníka, brutální komba jsou až děsivě efektivní. Člověku z toho běhá mráz po zádech. Závěrečnou fatalitu si rozhodně nepouštějte, pokud zrovna obědváte, záběry jsou pouze pro otrlé.

Otázkou zůstává, zda se z uniklého seznamu achievmentů potvrdí i zbývající postavy. Vývojáři z NetherRealm Studios naposledy představili Kabala a D’Vorah, kterým předcházel Kano. Nechme se překvapit. Mortal Kombat 11 vychází 23. dubna na PC, Xbox One, a PlayStation 4. Se zpožděním dorazí také na Switch, konkrétně 10. května.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama