PlatinumGames opouští důležitý člen
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PlatinumGames opouští důležitý člen

PlatinumGames opouští důležitý člen

Filip Švácha

Filip Švácha

15. 2. 2019 11:34
Reklama

Pokud patříte k těm hráčům, kteří nedají dopustit na jakýkoliv hack'n'slash titul, určitě vás neminulo velmi svérázné putování čarodějky Cerezy, která se bez větších potíží vypořádá s jakýmkoliv množstvím démonů a andělů. K tomu jí slouží podpatky v podobě koltů a smrtelně nebezpečné vlasy. V sérii jsme zatím mohli vyzkoušet dva díly, na třetím se momentálně pracuje.

Snad je ale s vývojem vše v pořádku, protože studio PlatinumGames opustila jedna z předních postav Bayonetty, režisér Yosuke Hashimoto. Ten se podílel na obou předešlých dílech a předpokládalo se, že pracuje i na tom třetím, avšak je potřeba zmínit, že PlatinumGames nikdy nezveřejnili, kdo je režisérem třetí Bayonetty.

„Tento tweet bude trošku více osobní, než obvykle. 31. leden byl posledním dnem mého působení v PlatinumGames. Vzpomínky, které jsem za těch 13 let při vývoji Bayonetty, Bayonetty 2 a Star Fox Zero získal, jsou pro mě neocenitelné. Pomocí tohoto vzkazu bych chtěl poděkovat všem, kteří se mnou pracovali, podporovali mě a hráli mé hry. Chtěl bych zkušenosti získané v PlatinumGames použít při vývoji jiných projektů v budoucnosti.  Všem ještě jednou děkuji,“ píše Hashimoto na svém Twitteru.

Je otázkou, kam jeho kroky povedou dále. Každopádně na posledním Nintendo Direct jsme byli ujištěni, že se na třetím díle Bayonetty se stále pilně pracuje. Kdo osobně za vývojem stojí, nevíme, ale je možné, že se jedná o nějakou novou mladší posilu, protože studio v poslední době tyto talenty vyhledává.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama