Chystá se pokračování Darkest Dungeon
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Chystá se pokračování Darkest Dungeon

Chystá se pokračování Darkest Dungeon

David Plecháček

David Plecháček

20. 2. 2019 09:29 5
Reklama

Darkest Dungeon byla typickým příklad hry, která vzešla odnikud, ale přišla v ideální dobu, dokázala zaujmout a přesvědčila hráče, že v ní třímají kvality, které by neměli míjet. Studio Red Hook v roce 2016 potrápilo veškeré fanoušky náročných her, a zdá se, že nemá dost. Po dvou rozšířeních původní hry se dočkáme dalšího terna, tentokráte však v novém díle.

Chystá se totiž regulérní pokračování stroze označované jako Darkest Dungeon 2. Zdá se, že nás v jádru čeká jen pramálo nového, opět navštívíme prostředí jako vystřižená z nějakého hororu, opět v nich narazíme na brutálně těžké nepřátele, a ve chvílích klidu si opět budeme někde v koutě lízat uštědřené rány, případně verbovat nové parťáky ve zbroji.

Přesto Red Hook chystají několik změn. Jak vývojáři prozradili v rozhovoru pro PC Gamer, Darkest Dungeon 2 by měl mít výraznější image. „Darkest Dungeon 2 bude mít vlastní kreativní tematickou identitu,“ říkají doslova. Co si pod tím představit? Některé elementy hry zůstanou, jiné přibudou, některé budou chybět. Například by měl zůstat soubojový systém, ale měl by obdržet vizuální a funkční tuning. Zároveň by se měla změnit struktura metahry.

Chápeme, že jste možná stejně tak zmatení jako my. Red Hook toho totiž o nové hře příliš neprozradili a většinou hovoří jen v náznacích. Konkrétnější není ani nový trailer, respektive ani ne minutu trvající teaser, který minimálně naznačuje, že se některé ze tříd první hry vrátí i tentokrát. Nad světem se vznáší záblesk apokalypsy, a my jsme zvědaví, jak hra nakonec dopadne. Stejně jako před rokem 2016, hra nejprve zamíří do předběžného přístupu na Steamu, poté ale vyšla na většině platforem včetně skomírající Vity a to samé se pravděpodobně stane i s druhým dílem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama