Postarší Lady Butterfly nás potrápí v Sekiru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Postarší Lady Butterfly nás potrápí v Sekiru

Postarší Lady Butterfly nás potrápí v Sekiru

David Plecháček

David Plecháček

20. 2. 2019 10:03 9
Reklama

Co si hráči pamatují ze Soulsovek a podobných her, ať už od FromSoftu nebo jiných studií? Možná často zmar a pekelné pasáže, ale stoprocentně také bossfighty, které patří k tomu nejlepšímu, co Mijazakiho hry nabízí. Nejinak tomu bude i v případě Sekira, nové hry studia, kterou prvně vydává Activision. Je tak proto logické, že měsíc před vydáním autoři lákají na ty nejtužší nepřátele.

Jeden bossfight už jsme tu měli. Je to zhruba měsíc, kdy jsme poznali Gyoubu Masataka Oniwu. Už od pohledu majestátní samuraj na snad ještě majestátnější koni vzbuzoval strach a pot na zádech hráčů, kteří moc dobře vědí, že tady několikrát nechají svou duši a budou se k němu vracet znovu a znovu pro další pokoření. To Lady Butterfly takový strach nenahání, ale všichni víme, že takové postavy jsou nejzrádnější.

Postarší dáma se totiž patrně umí ohánět a zatopí i hlavnímu hrdinovi Sekirovi. Zatímco mistr Oniwa vzbuzoval respekt svou velikostí, Lady Butterfly jej vzbuzuje svou mrštností a rychlostí. Oproti jiným hrám od FromSoftu máme ale v Sekiru výhodu – stejnou mincí jí můžeme oplatit i my. Právě pohybem by se měly oba tituly především lišit, na bližší porovnání si ale musíme počkat do 22. března, kdy hra na PlayStationu 4, Xboxu One a PC vychází.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama