Dreams na jaře vyjdou v early access verzi
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dreams na jaře vyjdou v early access verzi

Dreams na jaře vyjdou v early access verzi

Martin Nahodil

Martin Nahodil

21. 2. 2019 09:06 1
Reklama

Je to už téměř šest let od doby, co nám studio Media Molecule představilo, na čem po sérii LittleBigPlanet pracují. Dalo by se říct, že Dream se hra, ve které budete tvořit další hry. Dlouhou dobu o ní nebylo moc slyšet. V poslední době je kolem ní ale docela rušno a na jaře se to ještě zlepší, protože vyjde early access verze na PlayStation 4.

Po tom, co minulý měsíc odstartovala beta, se kolem Dreams začaly objevovat zajímavé informace. Týká se to hlavně projektů od fanoušků, které skrz tento editor vznikají. Dle slov vývojářů obsahuje dostatek nástrojů a možností na to, aby v něm bylo možné vytvořit projekt podle vašich představ. Zároveň stále chtějí Dreams vylepšovat společně s komunitou, takže i u early access budou komunikovat s hráči a brát v potaz jejich názory a připomínky.

Vypadá to, že se stále bude jednat jen o digitální verzi a také padlo, že i když bude přístup placený, bude také “striktně limitovaný”. Zatím přesně nevíme, co si pod tím představit, ale je docela možné, že chtějí do early accessu budou chtít pustit jen určité množství hráčů. Je to docela nezvyklé, ale ve výsledku to ještě může dopadnout jinak.

Přesné datum zatím známé není. Řeč byla jen o jaru letošního roku. Po šesti letech konečně dostane možnost vyzkoušet Dreams každý. Stále ale není jisté, kdy se chystá vydání plné verze. Vzhledem k tomu, jak dlouho se celý vývoj táhne, to brzy rozhodně nebude.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama