Red Dead Online čeká nový update
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Red Dead Online čeká nový update

Red Dead Online čeká nový update

Martin Nahodil

Martin Nahodil

21. 2. 2019 11:56 8
Reklama

Online část Red Dead Redeption 2 je stále v betě a Rockstar s ní má velké plány. Nyní konečně byly odhaleny plány ohledně toho, na co se hráči mohou těšit v novém updatu, který do hry přijde 26. února. Nové emoty, nové zbraně, obleky a k tomu nějaký ten herní mód.

První velkou událostí je Fool’s Gold Free Roam Event, ve kterém se proti sobě postaví hráči a budou bojovat o kontrolu nad zlatým brněním. Pokud se vám ho povede získat, tak se musíte mít ještě více na pozoru, protože se okamžitě stanete cílem zbývajících hráčů. Úprav se mimo jiné dočkají také výzvy v lovení ryb, které v současné podobě nefungují tak dobře, jak bylo původně zamýšleno.

K tomu se můžete těšit hned na 3 nové Showdown Mody, ve kterých budete s ostatními soupeři bojovat o balíčky a krást si mezi sebou loot. Hlavní ale stále bude, aby se vám podařilo přežít. Už zanedlouho bychom se měli dozvědět více o Up in Smoke, Spoils of War a Plunder. Nezapomnělo se ani na novinku v závodech na koních. V módu Target Races budete sestřelovat cíle za jízdy.

Ostatní přídavky se týkají hlavně nového vybavení a oblečení. Pokud hrajete na PlayStationu 4, tak budete mít přístup do některých závodů o něco dříve. Rockstar také oznámil, že příští týden při vydání updatu bude zvýšen zisk zkušeností o 20 % a to se vyplatí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama