Do Hunt: Showdown míří Immolator
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do Hunt: Showdown míří Immolator

Do Hunt: Showdown míří Immolator

Filip Švácha

Filip Švácha

22. 2. 2019 12:17 7
Reklama

Hrajete-li hororovou kooperativní akci od Cryteku Hunt: Showdown, která se nyní nachází v Early Accessu na Steamu, určitě vás potěší následující zpráva. Autoři původního Crysis totiž do hry plánují přidat další monstrum, které vám a vaším společníkům pěkně zavaří. Zdá se, že opravdu doslova.

Bestie se jmenuje Immolator a jde o ohořelou mrtvolu, která má zásadní problémy se vztekem. Pokud kolem sebe ucítí jakýkoliv pohyb, tak se zuřivě vrhne hledat, kdo za ním stojí a jestliže do něj vystřelíte, či ho jinak zraníte, Immolator ze svého ohyzdného těla vystřelí do všech směrů proud plamenů. Nemyslete si, že se mu schováte v nějakém domě, protože si sám dokáže otevírat dveře.

Určitě ho také budeme moci využívat proti ostatním lovcům, například do něho můžeme z dálky vystřelit a tím ho poštvat na okolní nepřátele. Kromě toho je hodně hlasitý, takže láká potvory ve své blízkosti. „Určitě do hry přidává něco zajímavého. Je pálivý' a nepředvídatelný,“ říká k tomu designér Bence Kovacs. Zatím nebylo zveřejněno, kdy se objeví na testovacích serverech, ale podle Cryteku by to mělo být už brzy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama