Left Alive na nových gameplay záběrech
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Left Alive na nových gameplay záběrech

Left Alive na nových gameplay záběrech

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

23. 2. 2019 15:26 8
Reklama

Left Alive se ukazuje na nových záběrech a nutno dodat, že na délce 14 minut je skutečně co pozorovat. Projekt interního studia vydavatele Square Enix kombinuje stealth, akci, příběhovost, a když už to vypadá, že jste hru veskrze prokoukli, okoření hratelnost akcí s obřími roboty. Vskutku zajímavý mix.

Hra zapadá do univerza Front Mission, které je známé především díky svým tahovým strategiím, za více než 20 let své existence se ale dotklo i mnoha dalších žánrů. Posledním příspěvkem do série je third-person akce Front Mission Evolved z roku 2010. V chystané novince u pohledu ze třetí osoby zůstaneme a v roli jedné ze tří postav se vydáme do válečného konfliktu v roce 2127.

K postupu ve hře budeme používat několik vychytávek, které nám pomůžou nepozorovaně proklouznout mezi nepřáteli, střelné zbraně a v neposlední řadě dojde na akci s mechy. V ukázce můžeme vidět střípky osudů jednotlivých hrdinů a jak je patrné, kromě akce dojde také na příběhové cutscény s možností volby odpovědí v některých dialozích, které budou do určité míry ovlivňovat vývoj příběhu.

Hra vyjde už 5. března na PC a PlayStation 4, a přestože zřejmě nebude tím technicky nejpokročilejším skvostem letošního roku, její kvality se snad projeví jinde. Mezi vývojáři jsou totiž lidé, kteří pracovali na sériích jako Armored Core, Metal Gear nebo Final Fantasy, takže nějaký základ tam určitě je.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama