Fallout 76 čeká porce nového obsahu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fallout 76 čeká porce nového obsahu

Fallout 76 čeká porce nového obsahu

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

24. 2. 2019 14:09 1
Reklama

Od startu Fallout 76 uběhlo lehce přes 100 dní a Bethesda při té příležitosti zveřejnila své plány se hrou pro letošní rok. Než se ale pustíme do výčtu samotného obsahu, ani Bethesda si podobně jako BioWare s Anthem neodpustila trochu toho sypání popela na vlastní hlavu a děkuje fanouškům za trpělivost při ne úplně hladkém startu hry.

Stabilita serverů je podle samotných vývojářů několikanásobně vyšší než při startu hry a pochvalují si i věrnost svých hráčů. Průměrně ve Fallout 76 totiž prý stráví 4 hodiny denně. Jestli se vám to zdá uvěřitelné nechám na každém z vás, teď se podíváme na to, co se do hry v následujících měsících chystá.

Jarní várka obsahu se jmenuje Wild Appalachia, která odstartuje 12. března. Svůj obsah bude postupně zpřístupňovat několik dalších týdnů a kromě nových aktivit, questů a eventů přinese nový PvP mód – Survival. V něm budou hráči více motivování k agresivnějšímu přístupu k ostatním protivníkům, za což dostanou vyšší odměny.

Letní obsahový balíček ponese název Nuclear Winter a obohatí hru o stejnojmenný herní mód. Jeho detaily zatím neznáme, ale Nuclear Winter nabídne i další rozšíření zaměřené především na ty nejzkušenější hráče. Konkrétně půjde o 2 nové raidy a novinkou bude i možnost získat na úrovni 50 nové speciální schopnosti.

Nejobsáhlejší update dorazí na podzim. Bude se jmenovat Wastelanders a jeho konkrétní obsah vývojáři odhalí až později. Přesná data zpřístupnění jednotlivých eventů a questů pro první balíček naleznete v přiloženém obrázku pod novinkou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama