Přežijte smrt ve World War Z
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Přežijte smrt ve World War Z

Přežijte smrt ve World War Z

Martin Synek

Martin Synek

26. 2. 2019 16:03
Reklama

Přežijte smrt! To hlásá nová upoutávka na World War Z. O této hře z dílny Saber Interactive jsme vás na našem webu informovali již několikrát. Tentokrát je to trailer, trefně pojmenovaný „Zombies are coming“, napěchovaný výbušnou akcí. V doprovodu skladby Boom od americké kapely P.O.D. si budete moci vychutnat záběry ze hry, kde vždy ústřední čtveřice čelí hordám oživlých mrtvol.

Hra slibuje jak singleplayerový zážitek, tak i lokální či online kooperativní multiplayer až pro čtyři lidi. Podíváme se do zmrzlého Ruska, navštívíte zamořený New York, kde se budete snažit vyčistit Manhattan a v neposlední řadě si užijete i Jeruzalém. World War Z se nebude držet stejnojmenné knižní předlohy od Maxe Brookse, nýbrž půjde cestou filmového zpracování s Bradem Pittem v hlavní roli. Těšte se tedy na zástupy zombies na odstřel.

Všichni zájemci se mohou těšit na 16. dubna 2019, kdy by se měla hra oficiálně objevit na pultech herních obchodů či na tradičních distribučních kanálech pro PC, Playstation 4 i Xbox One. Jen mějte na paměti, že PC verze bude dostupná skrze Epic Games Store, jak už bylo dříve oznámeno. Těšíte se? Dejte nám vědět do diskuze pod novinkou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama