První mise v Hitmanovi 2 je zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka První mise v Hitmanovi 2 je zdarma

První mise v Hitmanovi 2 je zdarma

Filip Švácha

Filip Švácha

27. 2. 2019 10:54 1
Reklama

Vývojáři z IO Interactive nás, stejně jako v případě první sezony Hitmana, lákají naskočit do té druhé. K tomu si pro nás připravili Hitman 2 – Starter Pack, který nám umožní si zcela zdarma zahrát celou první misi z Hitmana 2. Nyní je tedy ta naprosto ideální chvíle zjistit, jak moc se autorům druhá sezona povedla.

Úroveň se jmenuje Nightcall a díky ní se podáváme do luxusního přímořského sídla na Novém Zélandu. Jak je to u této série zvykem, naším úkolem se bude nejdříve infiltrovat mezi nic netušící strážce, zlikvidovat náš hlavní cíl a následné nenápadně zmizet. Pokud si zakoupíte plnou verzi, tak vám veškerý dosažený postup zůstane.

Dále mají hráči možnost vyzkoušet zabít další z tzv. Elusive targetů, což je časově omezený režim, ve kterém máte jeden pokus na to zneškodnit daný cíl. Mise The Politician se bude konat od 8 do 17. března právě na Novém Zélandu a jejím cílem je zabít bývalou ministryni obchodu, která byla nucena rezignovat po tom, co se zjistilo, že si peníze na charitu posílá na bankovní účet v zahraničí. Jestliže vám ani tato ukázka v rozhodování nepomůže, doporučujeme si přečíst naší recenzi. Stahovat můžete už právě teď.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama