Remaster Modern Warfare v novém PS+
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Remaster Modern Warfare v novém PS+

Remaster Modern Warfare v novém PS+

Marek Selinger

Marek Selinger

27. 2. 2019 16:52 5
Reklama

Poslední středa v měsíci už nějakou tu dobu znamená, že Sony ohlašuje hry, na které se předplatitelé služby PS Plus můžou těšit v nadcházejícím měsíci. Japonská společnost drží trend posledních měsíců a opět nám servíruje více než kvalitní nabídku.

Prvním březnovým titulem je Call of Duty: Modern Warfare Remastered. Původní verze vyšla již v roce 2007, předělávka pro aktuální generaci konzoli pak o devět let později. Nicméně oba klíčové prvky, tedy parádní kampaň i léty prověřený multiplayer zůstaly na svém místě, tudíž se můžeme těšit na kritikou velmi kladně přijatý titul. A přiznejme si, že část pro jednoho hráče patří mezi vůbec ty nejlepší kampaně, které jsme si mohli na minulé generaci zahrát. Pokud vás ale nebere střílení, naopak byste si rádi procvičili mozkové závity, potěší vás druhá hra z nabídky. Tou je logická adventura The Witness, dílo známého Jonathana Blowa z roku 2016, která vás zavede na tajuplný ostrov, kde na vás čeká spousta hádanek. Ve výsledku se jedná o kvalitní kousek, jenž potěší spousty hráčů, kteří preferují jiný typ hraní než bezhlavé střílení. Obě hry budou ke stažení od úterý 5. března.

Na závěr jen připomínáme, že počínaje březnem již Sony přestává nabízet předplatitelům služby hry pro PS3 a PS Vita. Aktuální nabídka je pro majitelé těchto konzolí dostupná do 8. března.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama