Do Destiny 2 míří nový obsah
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do Destiny 2 míří nový obsah

Do Destiny 2 míří nový obsah

Filip Švácha

Filip Švácha

1. 3. 2019 16:36 1
Reklama

Studio Bungie se už zřejmě oklepalo z odchodu od Activision Blizzard a připravuje pro fanoušky Destiny 2 nějaký ten nový obsah v podobě další sezóny. Ta se zaměří na už existující postavu Driftera, dále je připraveno několik změn pro režim Gambit a zcela nový mód. Drifter je charakter, který se poprvé objevil v expanzi Forsaken a nyní bychom se měli dozvědět více o jeho motivaci. Kromě toho tvůrci plánují poodkrýt něco o The Nine.

Do režimu Gambit přibudou dvě nové mapy a byla představena i více kompetitivní variace Gambit Prime. V něm se utkáme s různými bossy a role v týmu budou odlišeny podle toho, jakou na sobě budete mít zbroj. Kvůli tomu vývojáři vytvořili hned několik variant, které v tomto případě budeme moci využít.

Dále pro nás tvůrci mají připravený PvE mód The Reckoning, jenž je určen pro ty hráče, kteří hledají pořádnou výzvu. Ten vás vrhne proti vlnám náhodně se objevujících nepřátel a celé to bude na čas. Žádný med to tedy rozhodně nebude, a proto se budete muset pochybovat velmi rychle a střílet zatraceně přesně. Ze začátku budeme mít k dispozici pouze tzv. první „tier“, ale později si budeme moci odemykat další. Při hraní si také postupně začnete zpřístupňovat kusy právě té zbroje, kterou si pro nás autoři připravili do režimu Gambit Prime. K obsahu se všichni dostaneme už brzy, konkrétně 5. března.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama