Apex Legends unikl už před 11 měsíci
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Apex Legends unikl už před 11 měsíci

Apex Legends unikl už před 11 měsíci

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

3. 3. 2019 13:11 2
Reklama

Apex Legends se zjevil jako blesk z čistého nebe a přinesl do žánru battle royalle jeden z jeho nejpovedenějších zástupců. Hra studia Respawn Entertainment vsadila na odhalení a vydání ve stejný den a podle popularity hry se tento neobvyklý krok vyplatil. To ale neznamená, že do té doby o ní nikdo nevěděl.

Když pomineme náznaky vydání battle royale hry, které vydání Apex Legends několik dní předem provázelo, zdánlivě nikdo o ní do té doby nemluvil. Jak se ale nakonec ukázalo, něco ze hry v průběhu jejího vývoje přece jen uniklo, jen tomu nikdo moc nevěnoval pozornost. Konkrétně se jedná o herní mapu, která se na Redditu objevila už před dlouhými jedenácti měsíci.

Je velice zajímavé s odstupem sledovat tehdejší negativní komentáře o tom, že battle royale hru Respawn určitě nedělají a jak tomu může někdo věřit, když na mapě je jasně vidět cosi připomínající dinosaury. Zajímavostí na závěr je reakce komunitního manažera studia Respawn, který tento únik prý ve své době zaregistroval a oddechl si, když ho hráči považovali za nepravdivý.

Alleged Minimap for Rumored Titanfall Battle Royal Game from r/titanfall

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama