Trine 4 se vrátí ke 2.5D zpracování
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Trine 4 se vrátí ke 2.5D zpracování

Trine 4 se vrátí ke 2.5D zpracování

Martin Nahodil

Martin Nahodil

4. 3. 2019 14:32 7
Reklama

O vývoji nového pokračování kouzelné série Trine nás vývojáři informovali už v říjnu minulého roku. Po nějakém čase se nám zase ozvali a podělili se s námi o pár novinek. Tím nejdůležitějším ale je, že Trine 4 s podtitulem The Nightmare Prince si budeme moci zahrát už letos na podzim.

Pokud jste hráli některý z předchozích dílů, tak jistě velmi dobře poznáte hlavní trojici. Kouzelník Amadeus, zlodějka Zoya i rytíř Pontius nechybí ani tentokrát. Jedna výrazná změna by se ale našla. Třetí díl se vydal trochu jinou cestou a nabídl plnohodnotnou 3D hratelnost namísto 2.5D prostředí, na které jsme byli zvyklí z minulých dílů. V Trine 4 se vývojáři vracejí ke staršímu stylu.

Příběh se bude týkat prince Seliuse a Astrální akademie. Selius trpí temnými nočními můrami, které se časem přenesli i do skutečného světa. Skrz kompletně přepracovaný systém souboje se budete s těmito stvůrami vypořádávat. Samozřejmě nebudou chybět ani logické hádanky, na které budete muset používat speciální schopnosti každého ze tří hrdinů. Ani tentokrát nebude chybět možnost kooperace.

Mimo čtvrtý díl také ve Frozenbite pracují na Trine: Ultimate Collection, ve které si budete moci projít příběh tří dobrodruhů od začátku do konce. Oznámení přesného data vydání očekávejte v průběhu roku. Hra vyjde na PC, Xbox One, PlayStation 4 a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama