Apex překonal hranici 50 milionů hráčů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Apex překonal hranici 50 milionů hráčů

Apex překonal hranici 50 milionů hráčů

Martin Nahodil

Martin Nahodil

5. 3. 2019 10:00 12
Reklama

Respawnu už nemůže nikdo upřít, že s Apex Legends udělali krok správným směrem. Trvalo jen tři dny, než překonali milion hráčů. Za chvíli už to bylo 10 milionů. Nyní dosáhli dalšího milníku. Vince Zampella, který vede toto studio, na svém osobním twitterovém účtu poděkoval všem hráčům a oznámil, že jejich hru si za první měsíc zkusilo více než 50 milionů hráčů.

I když se stále najdou problémy, ať už technické nebo s balancováním zbraní a postav, tak je Apex neskutečně populární. V jednu chvíli ho hrají miliony hráčů a další tisíce sledují streamy na Twitch.tv. Když se podíváte, jakou rychlostí Apex roste, tak v těchto číslech dokonce překonává Fortnite, který ještě donedávna byl na samotné špičce žánru.

Oficiálně se o novinkách sice moc nemluvilo, ale dataminerům se podařilo objevit náznaky toho, že se do hry chystá velké množství obsahu. Můžete se těšit jak na nové zbraně, tak na nové postavy a od věci by ani nebyly nové mapy nebo možnost hrát jinak než ve tříčlenných týmech. Jak jste na tom s Apexem vy? Patříte mezi těch 50 milionů hráčů nebo se battle royale žánru zdárně vyhýbáte? Dejte nám vědět do komentářů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama