Sledujte launch trailer k The Division 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte launch trailer k The Division 2

Sledujte launch trailer k The Division 2

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

6. 3. 2019 09:15 1
Reklama

Už jen týden a kousek nás dělí od vydání druhého dílu The Division. Hráči dostali možnost projít se uličkami Washingtonu, D.C. v otevřené betě. Možná ale ani to nestačilo, možná se stále najdou jedinci, kteří se ještě nerozhodli, zda chtějí být součástí Divize. Právě jim by mohl pomoct launch trailer.

Video přibližuje poslání samotných agentů. Kdysi obyčejní lidé s obyčejným životem. Prošli si utajeným výcvikem, aby byli schopni reagovat na ty nejhorší krizové situace. Agenti v blízkosti hlavního města byli svědky jeho úpadku. Jsou poslední nadějí na jeho záchranu, jejich úkolem je ubránit město proti zlomyslným neřádům, kteří si na něj dělají zálusk. Pokud se jim to nepovede, padne celá země do rukou darebáků.

V záběrech jsou opět zachycena zajímavá místa, na nichž se konflikt odehrává. Krom Bílého domu hráči pravděpodobně navštíví také washingtonské letiště, kde bude zřejmě připravena část endgame obsahu. A obsahu bude ve dvojce patrně víc než dost, což dokládají třeba Dark Zones. Oproti prvnímu dílu si ve studiu Ubisoft Massive připravili hned tři, přičemž každá odvypráví trochu jiný příběh.

The Division 2 vychází 15. března na Xbox One, PlayStation 4 a PC. Jak jste se nakonec rozhodli? Doplníte řady agentů Divize a podpoříte obranu hlavního města? Dejte nám vědět v diskuzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama