Ukázka dalšího bosse v Sekiru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ukázka dalšího bosse v Sekiru

Ukázka dalšího bosse v Sekiru

Filip Švácha

Filip Švácha

6. 3. 2019 12:02
Reklama

Pomalu, ale jistě se blíží vydání velmi očekávané hry od FromSoftware Sekiro: Shadows Die Twice. Jak je zvykem, tak nás společně s Activisionem neustále masírují různými ukázkami ze hry. Už jsme díky nim mohli vidět spoustu herních mechanik a také to, jak budou vypadat někteří bossové.  A jinak tomu nebude ani tentokrát. V novém traileru se podíváme na dalšího protivníka, kterého v tomto samurajském titulu potkáme.

Jedná se o obřího hada, který je zatím určitě tím největším nepřítelem, na něhož Sekiro narazí. Kromě toho, jak bude had vypadat, nám video představuje i lokaci, ve které se souboj bude odehrávat. Pochopitelně se mu asi nebudeme moci postavit čelem, protože potyčka by zřejmě neměla dlouhého trvání, takže využijeme plížení a okolní prostředí, které nám pomůže v tom se schovat.

Není jasné, jestli bude had tím největším protivníkem ve hře, ale na odpověď na tuhle otázku nebudeme muset čekat dlouho. Sekiro: Shadows Die Twice totiž vychází už za něco málo přes dva týdny, tedy 22. března. Užijí si ji hráči na PlayStationu 4, Xboxu One a PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama