Ghost of Tsushima možná vyjde v srpnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ghost of Tsushima možná vyjde v srpnu

Ghost of Tsushima možná vyjde v srpnu

Martin Nahodil

Martin Nahodil

7. 3. 2019 15:30 10
Reklama

Není to nic nového, že se na některých e-shopech objevují data vydání ještě dříve, než jsou vůbec oficiálně potvrzena. Nejnovějším takovým případem je švédský obchodní řetězec Spelbutiken, který možná prozradil datum vydání exkluzivity pro PlayStation 4 Ghost of Tsushima. Podle tohoto úniku by to mělo být 30. srpna.

Samozřejmě nesmíme zapomínat na to, že nic není potvrzené. Byly celé řady takových “úniků”, které nakonec nebyly pravdivé. Na druhou stranu se jich ale dost potvrdilo. I když v diskuzích ohledně tohoto data vydání můžete narazit na názory, že je na Ghost of Tsushima ještě brzo, tak nám to přijde jako docela ideální období. Studio Sucker Punch navíc svoji poslední hru, Infamous Second Son, vydalo skoro před šesti lety, takže už by bylo načase.

Ghost of Tsushima patří mezi ty více očekávané exkluzivity pro PlayStation 4. Přeci jen to není úplně tradiční tematika, na kterou ve hrách narážíme každý den a toto studio nám už v minulosti ukázalo, že dobře ví, co dělá. Doufáme, že k oficiálním informacím ohledně vydání této hry, se dostaneme co nejdříve.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama