Mapy v PUBG čekají velké změny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mapy v PUBG čekají velké změny

Mapy v PUBG čekají velké změny

Martin Nahodil

Martin Nahodil

7. 3. 2019 14:30 3
Reklama

Ohledně nových map pro battle royale PUBG jsme neslyšeli už docela dlouho. Po vydání zimní Vikendi se zatím neobjevilo vůbec nic. Nyní se ale hráčům na test serverech podařilo objevit, že se chystají změny pro již existující mapy. První je na řadě Erangel, který je v PUBG už od samotného začátku. Kromě nových oblastí prý mají přijít úpravy loot systému.

Tyto informace už potvrdili i samotní vývojáři z PUBG Corp. “Hledáme nové způsoby, jak vybalancovat loot systém a celkově se budeme snažit vylepšit naše mapy. Erangel je první na řadě,” uvádějí ve svém prohlášení. “Chápeme, že balanc lootu je velmi důležitou částí hry, a stejně jsme si vědomi toho, že naše mapy nejsou dokonalé. Tyto aspekty se tedy snažíme vylepšit.” Na Erangel by prý první změny na test serverech měly dorazit už brzy.

Stále nám neprozradili vše. Prý interně testují i další způsoby, jak by mohli PUBG celkově vylepšit. Rozhodně je ale dobré vidět, že nechtějí zaostávat za konkurencí. I když už nepatří na špičku nehranějších battle royale her, stále ho denně na Steamu hrají miliony hráčů a pokud dokáží novinky zpracovat dobře, mohou se tato čísla opět zvyšovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama