MK 11 neběží na Unreal Enginu 4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka MK 11 neběží na Unreal Enginu 4

MK 11 neběží na Unreal Enginu 4

Martin Nahodil

Martin Nahodil

7. 3. 2019 10:06
Reklama

Nedlouho po tom, co byl nový Mortal Kombat oficiálně odhalen, bylo na celé řadě stránek uváděno, že NetherRealm Studios k vývoji používají Unreal Engine 4. To ale nakonec není pravda. Jon Greenberg, který zastává pozici hlavního programátora projektu, na svém twitterovém účtu upozornil, že i na Wikipedii jsou mylné informace a Mortal Kombat 11 ve skutečnosti běží na Unreal Enginu 3, který si upravili pro vlastní potřeby.

S novou generací enginu sice pracují, ale to se týká jen mobilní verze. V tomhle ohledu tedy bude oproti konkurenčním bojovkám jako je Street Fighter nebo Tekken nový Mortal Kombat zaostávat. Kdyby to ale sami vývojáři nevyvrátili, ani bychom si nevšimli.

K Mortal Kombatu tady máme ještě jednu novinku. S blížícím se vydáním, které připadá na 23. dubna, jsou odhalovány nové informace a v příběhovém traileru se toho dozvídáme docela dost. Na scéně se objevilo několik postav, které ještě nebyly oficiálně potvrzeny. Nyní už s jistotou můžeme říct, že informace od jednoho z dabérů z minulého roku nejsou pravdivé. Kung Lao totiž v Mortal Kombatu 11 chybět nebude.

Příběhová linka se bude zabývat různými časovými rovinami. Kronika, která zastává roli hlavní záporačky, má moc ovlivňovat čas. Díky jejím schopnostem se snaží získat kontrolu nad všemi světy a to samozřejmě hrdinové Mortal Kombatu nenechají jen tak.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama