První Music Pack míří do Beat Saber
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka První Music Pack míří do Beat Saber

První Music Pack míří do Beat Saber

David Plecháček

David Plecháček

7. 3. 2019 09:43
Reklama

Beat Saber je perfektní a naprosto nekompromisní hrou, která musí bavit i všechny odpůrce virtuální reality. Těžko někoho přesvědčit, že je to tzv. system seller, k tomu má stále ještě daleko, na druhou stranu pokud VR máte, zákonitě byste v knihovně her měli mít i tuzemský hit. To ale neznamená, že je bez chyby.

Beat Saber má jednu výraznou pihu na kráse, která může kde koho odrazovat. Ta je navíc vlastní pouze jedné platformě – pokud Beat Saber vlastníte na PC, nemusíte se limitovat na písničky od autorů a neřešíte tak vůbec nic, jen to, který song si odbubnovat; pokud jej ale vlastníte na PlayStationu, resp. využíváte PSVR, jste výběrem písniček striktně limitováni.

Absence širšího výběru nijak nesnižuje kvality hry: Pokud vám nabídka sedne, vydržíte s ní desítky hodin zábavy, ale dříve či později se vám celý seznam ohraje. Co pak? Beat Games při vydání PS verze slibovali updaty s novou hudbou, první velký balíček ale dorazí až za několik dní. Sám Jaroslav Beck říká: „Není žádným převapením, že jsme jej chtěli mít mnohem dříve." Co ale bude jeho obsahem?

To bohužel stále nevíme. První Music Pack, který dorazí 14. března, ale bude placeným rozšířením… bohužel ani jeho cenu zatím nevíme. Jisté je, že balíček dorazí jak na PlayStation 4, tak na PC, a měl by být během roku 2019 jedním z mnoha. Do hry se taktéž chystá nové rozhraní, které by mělo usnadnit pohyb po menu a orientaci napříč písničkami. Na jeho nástin se můžete podívat v přiloženém tweetu. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama